Cresterea preturilor pentru materiale de constructii ma afecteaza?

In situatia in care doresti sa cumperi o locuinta noua, este cel mai probabil ca preturile deja au crescut, constructorii avand costuri mai mari comparativ cu perioada de dinainte de pandemie.

In aceasta perioada, orice procent sau reducere de pret poate conta foarte mult atunci cand ne gandim la suma totala de rambursat.

Trebuie privita si cealalta parte a situatiei – datorita constructiilor imobiliare foarte multe, Romania fiind pe primul loc din U.E. la cresterea lucrarilor de constructii, pretul poate varia si in functie de negocierea pe care o vei avea. Cu cat oferta este mai mare, cu atat preturile pot scadea.

Daca vei cauta imobilul potrivit si daca vei aplica strategiile bune, vei putea compensa cresterea pretului materialelor.

O parte din pret este reprezentat si de perceptia creata – aceasta este construita pentru a te influenta emotional cat mai mult (exemplu: aspectul blocului foarte modern, chiar daca materialele folosite sunt de proasta calitate).

Ce dorim sa amintim clientilor este ca in imobiliare exista mereu marja de negociere – in orice privinta, incepand de la pretul imobilului, pana la costurile de creditare (dobanda) si comisioanele bancare sau taxe notariale. Trebuie sa pleci de la abordarea ca totul este negociabil, chiar daca prima impresie te poate descuraja.

Intotdeauna este bine sa iei decizii care te avantajeaza in astfel de tranzactii – fiind multe parti implicate, o suma mare la mijloc si o perioada foarte mare de rambursare.

O masura preventiva, dar foarte avantajoasa pentru tine, este sa iti verifici istoricul bancar si, daca acesta este negativ, sa soliciti radierea acestuia – in acest mod vei putea castiga conditii mult mai bune de creditare.

Apeleaza la echipa noastra pentru a fi sters din Biroul de Credit.

Call Now Button