Cum imi aleg brokerul de credite?

Dupa ce ai gasit locuinta pe care ti-ai dorit-o atat de mult, urmeaza o etapa care poate fi mai putin interesanta, dar cat se poate de importanta – finantarea locuintei.

Este binecunoscut ca bancile din Romania au cele mai mari dobanzi, comparativ cu cele practicate in alte tari din Uniunea Europeana sau din S.U.A.

Asadar, chiar si cel mai mic avantaj pe care il puteti obtine, poate avea o influenta financiara majora pe parcursul unui credit ipotecar de 30 de azi.

Spre exemplu, un procent de 1% dobanda anuala, calculat la un credit de 100.000 euro, inseamna 1000 euro/an – pe o perioada de 30 de ani aceasta inseamna 30.000 euro. 

Atentie! Numai un singur procent scazut din dobanda anuala te poate ajuta sa economisiti sume foarte mari pe parcursul perioadei de rambursare. Trebuie sa ai o viziune pe termen lung, fiindca un credit imobiliar iti poate influenta negativ viata daca este realizat in conditii nefavorabile.

De aceea insistam in a recomanda oricarei persoane, inainte de a primi o oferta de credit de la orice banca, sa isi verifice istoricul bancar si, daca acesta este negativ, sa apeleze la stergere din Biroul de Credit.

Dupa ce acest istoric este curatat, banca va considera ca aveti o bonitate mult mai buna si veti primi conditii de creditare favorabile – se elimina factorii de risc pe termen lung pentru banca, iar istoricul negativ (antecedente privind intarzieri la plata, executari silite sau altele) poate afecta decisiv calitatea conditiilor primite.

Poti apela cu incredere la echipa noastra pentru consultanta gratuita.

Call Now Button