3 motive pentru a solicita stergerea din Biroul de Credit chiar de astazi

Probabil ca te intrebi care sunt motivele pentru care ai nevoie de stergerea istoricului negativ bancar; exista numeroase motive care sustin aceasta decizie, dintre care enumeram:

  1. Castigi linistea de a cunoaste situatia ta financiara

Un om care are credite paguboase nu poate avea un somn linistit; la fel este si cu cel care are conditii de creditare impovaratoare din cauza istoricului negativ. 

Un istoric negativ sta in calea planurile tale de viitor, fiind unul dintre motivele pentru care cererea ta este respinsa atunci cand doresti sa iei un credit.

Ai numai de castigat daca iti cunosti situatia din timp, solicitand o interogare la Biroul de Credit pentru a primi un raport de credit privind situatia ta actuala. Daca nu stii sa efectuezi aceasta cerere sau nu ai timpul necesar, cel mai usor este sa apelezi la echipa noastra de avocati.

  1. Daca ai istoric bancar negativ, poti apela la stergerea acestuia

In situatia nefericita in care afli ca ai un istoric negativ, nu trebuie sa te panichezi, ci sa apelezi la o echipa de avocati specializati in radiere Biroul de Credit pentru a formula intr-un mod profesionist o cerere si o motivare temeinica.

Nu trebuie sa cedezi in fata a ceea ce iti impun bancile sau IFN-urile. Ai nevoie sa faci tot ceea ce sta in puterea ta pentru a-ti creste sansele de a avea un credit in conditi mai bune, iar stergerea acestui istoric negativ bancar este una dintre cele mai bune sanse.

  1. Iti imbunatatesti situatia financiara pentru eventuale credite sau refinantari

Situatia ta actuala poate este pozitiva, insa de-a lungul anilor in care platesti un credit, poti intampina dificultati la plata – chiar daca ai o singura luna de intarziere, vei figura in Biroul de Credit. Aceasta va afecta si urmatoarele credite pe care le poti dori (credit imobiliar, credit de nevoi personale, leasing auto sau refinantari). 

Daca ai istoricul “curat”, te vei bucura de conditii normale de creditare, fiind o situatie ce iti va influenta pozitiv si viitorul tau financiar.

Call Now Button