Despre noi

Echipa noastră a ajutat, încă din 2009, mii de clienți în lupta cu abuzurile bancare,

începând de la problemele de negociere bancară, până la ștergerea din Biroul de Credit

Ștergere Biroul de Credit S.R.L. este unicul deținător al mărcii înregistrate “ȘTERGERE BIROUL DE CREDIT”, aprobat de către Oficiu de Stat pentru Invenții și Mărci din România.

Astfel, suntem cel mai de încredere furnizor de soluții pentru ștergerea din Biroul de Credit, având autorizațiile și certificările valabile la zi.

Click aici pentru a deschide certificatul de inregistrare.

Abordare

Suntem implicați direct în relația consumatorilor – personae fizice – cu instituțiile bancare. 

În vremurile actuale, abuzurile bancare sunt la cote foarte mari, de aceea ne dorim apăram, cât putem de mult și în limitele legale, drepturile consumatorilor.

De-a lungul ultimilor ani, cel mai bun mod prin care am ajutat peste 5000 de consumatori a fost ștergerea istoricului negativ din Biroul de Credit

Echipa

Suntem o echipă de consultanți și avocați  specializați în apărarea drepturilor consumatorilor în relațiile cu băncile sau IFN-urile, în mod special privind ștergerea datelor negative din Biroul de Credit.

Misiune

Misiunea noastră este simplă: susținerea consumatorilor în relația cu băncile și reglarea nedrepturilor în aceste negocieri sau situații apărute. Ne dorim un tratament egal pentru toți și stoparea abuzului de putere din partea instituțiilor bancare.

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea

Acoperire națională

Echipa noastră de specialiști își desfășoară activitatea la nivelul întregii țări, având experiență în gestionarea situațiilor din Biroul de Credit pentru clienți din toate regiunile României.

Call Now Button