Ștergere din Biroul de Credit

Echipa noastră de consutanți lucrează zi de zi pentru ștergerea istoricului negativ din Biroul de Credit, acționând în mod legal pentru a vă ajută să obțineți credite sau refinanțări cu dobânzi mai mici

Ce este Biroul de Credit?

Biroul de Credit este o societate pe actiuni ce este detinuta si controlata de 25 de banci din Romania.

Prin acesta, bancile colecteaza datele clientilor si le impart intre ele; in acest mod, ei vor sti ce tip de client esti, ce intarzieri la plata ai sau ce istoric bancar ai.

Daca ai avut o singura intarziere la plata, daca ai avut penalitati sau alte situatii de genul acesta, vei fi inscris automat in Biroul de Credit ca fiind istoric negativ. Din aceasta cauza, bancile sau IFN-urile vor considera ca esti un “client problema”si ca te vor putea refuza sau da conditii mai grele de creditare.

Ce se intampla daca am fost raportat in Biroul de Credit?

Bancile sau IFN-urile va pot raporta istoricul negativ numai cu o anumita procedura – de multe ori, aceasta procedura nu este respectata.

Atentie! Chiar daca v-ati achitat datoriile, dar a-ti avut in trecut intarzieri, istoricul negativ ramane scris in Biroul de Credit. Acest istoric, abuziv pastrat acolo, va afecteaza in obtinerea unui credit sau refinantari.

Aveti nevoie ca istoricul sa fie sters, in majoritatea situatiilor, pentru a obtine inclusiv dobanzi mai bune sau perioade de creditare mai mari. In contextul actual de crestere a ROBOR-ului, orice avantaj va poate fi de folos in a scadea dobanzile bancare pentru creditul pe care il solicitati, inclusiv creditele imobiliare.

De obicei, sunteti inscris in Biroul de Credit cu numai de 30 de zile intarzieri.

Istoricul negativ va dauneaza si va limiteaza in orice credit sau refinantare veti solicita.

Care sunt beneficiile stergerii din Biroul de Credit?

Dupa ce vei fi sters, vei avea un istoric bancar pozitiv.

In acest mod, vei putea obtine o dobanda mai mica la credit sau refinantare.

Daca ai fost refuzat de banca in trecut, acum ei vor fi obligati sa reconsidere decizia.

Cum pot afla daca apar in Biroul de Credit cu istoric negativ?

Am creat o procedura rapida prin care putem afla daca sunteti inscris in Biroul de Credit si, daca aveti istoric negativ, putem solicita foarte prompt revizuirea sau stergerea datelor. Acest lucru este perfect legal, insa institutiile financiare profita de buna-credinta a consumatorilor si nu va sterge decat cu o procedura.

Daca apelati la o echipa specializata, cu un istoric de mii de cazuri rezolvate, veti avea sanse foarte mari de succes. Avem o relatie de lunga durata cu acestia, fiind primii din Romania care au intitiat aceste proceduri de negociere pentru a apara clientii.

Cat timp dureaza sa fiu sters din Biroul de Credit?

De obicei, dureaza cateva zile, in functie de perioada in care solicitam.

Cererile pe care le realizam sunt bine organizate si echipa noastra de avocati si consultanti financiari stiu sa abordeze totul intr-un mod profesional, astfel incat sa fie “luate in serios”. Singurul obiectiv este stergerea istoricului negativ, de aceea nu ne complicam cu simple modificari – ne dorim maximul castig pentru consumatori in relatia cu bancile, astfel incat sa nu existe o pozitie dominanta din partea acestora.

Avem dreptul de a va sterge din Biroul de Credit?

Da. Actionam conform legislatiei europene de prelucrare a datelor personale – cu ajutorul acesteia, putem solicita, in mod legal, stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit.

De-a lungul ultimilor ani, am reusit sa ajutam peste 5000 de clienti sa fie stersi din Biroul de Credit si sa obtina credite sau refinantari in conditii mult mai bune.

Pot lua credit daca sunt inscris cu istoric negativ in Biroul de Credit?

Ca regula, nu puteti lua credit in aceasta situatie, dar exista exceptii.

Nu este o optiune buna sa luati credit daca sunteti in Biroul de Credit cu istoric negativ, chiar si din cauza unei situatii minore, cum ar fi o rata platita cu intarziere sau penalitati mici. Acest istoric va strica optiunile de creditare si va ingreuneaza aceste conditii, fiind mult mai complicat sa aveti o putere de negociere cu institutiile bancare (banci sau IFN-uri).

De foarte multe ori, sunteti inscris ilegal in Biroul de Credit, nefiind notificat. Daca apelati la o echipa de consultanti financiari, veti beneficia de asistenta profesionala pentru a fi sters cat mai rapid.

Stergerea datelor negative din Centrala Riscurilor de Credit (CRC)

Aceasta este o alta baza de date in care sunt raportati si debitorii – persoane juridice, dar si fizice.

Aici puteti fi raportati daca aveti credite mai mari de 20.000 lei.

In cazul Biroului de Credit, puteti fi raportat indiferent de valoarea creditului – asta inseamna ca si o intarziere de 100 lei la plata, va strica istoricul de credit intr-un mod abuziv, fiind prejudiciat pe termen lung.

ANSPDCP a aplicati o multime de amenzi pentru inregistrari ilegale in Biroul de Credit sau CRC, pentru multe banci si IFN-uri din Romania. Totusi, fara ajutor specializat, va fi foarte complicat sa reusiti.

Cum primesc o decizie de “curatare” a istoricului negativ?

De-a lungul ultimilor ani, avem peste 5000 de clienți mulțumiți și eliberați de istoricul negativ din Biroul de Credit. Avem o experienta indelungata in a castiga pentru clientii nostri in fata institutiilor bancare, indiferent de natura situatiei sau de sumele implicate in credite.

Echipa noastra de consultanti si avocati poate redacta si solicita in 24 de ore radierea din Biroul de Credit.

Părerea clienților

Peste 5000 de clienți mulțumiți și eliberați de istoricul negativ din Biroul de Credit

Call Now Button