Protectia datelor

Folosirea acestui site si plasarea unui comenzi pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.stergerebirouldecredit.ro. S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita online numai accesand pagina “Termeni si conditii” afisata pe site-ul www.stergerebirouldecredit.ro.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 

1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.

2.  Informatii privind proprietarul si administratorul 

Site-ul web stergerebirouldecredit.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. STERGERE BIROUL DE CREDITS.R.L. si are sediul social inregistrat la adresa: Str. Aurel Vlaicu 126 A, Etaj 1-2, sector 2, Bucuresti

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J40/429/2018

Codul unic de Inregistrare este 38689167

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Societatea S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ulwww.stergerebirouldecredit.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

3. Acceptarea conditiilor de utilizare

Utilizarea site-ului stergerebirouldecredit.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care consumatorul este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi.  S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.stergerebirouldecredit.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.

4. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.stergerebirouldecredit.ro apartin S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail contact@stergerebirouldecredit.ro.

5. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.stergerebirouldecredit.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea S.C. STERGERE BIROUL DE CREDITS.R.L., respectiv prin telefon sau email.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea S.C. STERGERE BIROUL DE CREDITS.R.L., in termen de 10 zile lucratoare. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.stergerebirouldecredit.ro sunt valabile atat timp cat raman active (vizibile) online. Preturile pot varia in functie de politica comerciala a S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata, adresa de livrare). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L., acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri sau preturi.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

6. Limitare raspundere 

Reiteram faptul ca societatea S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. realizeaza activitatea de comert online exclusiv prin site-ul www.stergerebirouldecredit.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.stergerebirouldecredit.ro, in totalitate sau partial. Site-ul www.stergerebirouldecredit.ro este gazduit online de catre societatea S.C. IT EXCLUSIVE DESIGN S.R.L.

7. Anulare comanda

S.C. STERGERE BIROUL DE CREDITS.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori,  S.C. STERGERE BIROUL DE CREDITS.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate.

S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:

  • preturile afisate pe site-ul www.stergerebirouldecredit.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
  • serviciile nu se mai afla in gama prestata de STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L.;
  • datele furnizate de catre Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;
  • Cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de transport pusa la dispozitie de catre S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L.

8. Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunica?iilor electronice, site-ul www.stergerebirouldecredit.ro administrat de S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o comanda pe site-ul www.stergerebirouldecredit.ro. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la  contact@stergerebirouldecredit.ro

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. STERGERE BIROUL DE CREDIT S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0748.955.138 si la adresa de e-mail contact@stergerebirouldecredit.ro

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Call Now Button