Cum arata dovada de radiere a informatiilor negative din baza de date a Biroului de Credit?

Ne gandim ca este oportun sa vezi cum arata notificarile pe care le primim pentru clientii nostri, in urma stergerii din Biroul de Credit.

Poti vedea exemple cu dovezile de stergere accesand pagina Succese dovedite.

De-a lungul ultimilor ani, echipa noastra de avocati a colaborat cu peste 4000 de clienti din toata tara, avand astfel o experienta solida in notificarile si negocierile cu aproape toate institutiile financiare din Romania.

Fie ca este vorba de Provident, Ferratum, Cetelem, iCredit, Garanti Bank, Credit Europe Bank sau CEC Bank, echipa noastra va poate sustine in procedura de stergere din Biroul de Credit pentru a va elibera de istoricul bancar negativ si pentru a putea lua din nou credit in conditii cat mai bune.

Banca va putea dispune stergerea datelor raportate in istoricul debitorilor – persoane fizice – cu privire la conduita de plata manifestata in contract.

De multe ori, am intalnit situatii in care bancile notificau in mod eronat Biroul de Credit cu informatii sau nerespectand procedura stabilita. In aceste situatii, este aproape sigur ca vei beneficia de radierea acelor informatii, nefiind culpa ta.

Ce calitate juridica are echipa noastra?

Avocatii nostri indeplinesc calitatea de mandatari in numele tau in fata institutiilor financiare si a Biroului de Credit. Astfel, noi vom coordona discutiile cu acestia, prin directiile de management si protocol ale bancilor si prin departamentul de sesizari.

Este cea mai buna postura prin care puteti delega demararea si desfasurarea acestei proceduri, incepand de la verificarea datelor istoricului bancar, pana la stergerea propriu-zisa a datelor negative ce va pot afecta bonitatea in eventualitatea unui credit sau refinantari.

Colaborarea noastra poate incepe foarte rapid, inca de la prima discutie; vom avea nevoie de semnarea unui contract de mandat pentru a va reprezenta in aceasta procedura si de trimiterea anumitor documente scanate prin email sau depuse la biroul nostru din Bucuresti – Str. Paul Greceanu nr. 24, etaj 1, ap. 4, interfon: 4, sector 2.

Dupa aceasta etapa foarte rapida, echipa noastra preia mai departe si va instiinteaza constant cu privire la rezultatele obtinute.

Apeleaza la noi pentru a beneficia de consultanta gratuita!

Call Now Button