Prețuri

Echipa noastră de avocați lucrează zi de zi pentru ștergerea istoricului negativ din Biroul de Credit

Pachet
Standard

  • Consultanta juridica in privinta situatiei dvs. de la Biroul de Credit
  • Interogare specializata in fata Biroului de Credit pentru aflarea situatiei complete
  • Reprezentare specializata in fata Biroului de Credit pentru stergerea istoricului negativ
CERE PRETUL

Pachet
Avansat

  • Consultanta juridica in privinta situatiei dvs. de la Biroul de Credit
  • Interogare specializata in fata Biroului de Credit pentru aflarea situatiei complete
  • Reprezentare specializata in fata Biroului de Credit pentru stergerea istoricului negativ
  • Consultanta specializata in vederea obtinerii unui credit nou sau a unei refinantari
  • Asistare pentru castigarea celei mai bune oferte de creditare sau refinantare a unui nou credit
CERE PRETUL

Sute de clienți mulțumiți

Avem sute de clienți mulțumiți și eliberați oficial de istoricul negativ din Biroul de Credit


Întrebări frecvente

Avem sute de clienți mulțumiți și eliberați de istoricul negativ din Biroul de Credit

Ce înseamna istoric negativ în Biroul de Credit?

Inainte de a va da credit, bancile sau IFN-urile va verifica in Biroul de Credit. De ce? Vor sa vada ce fel de platitor sunteti, daca platiti la timp, daca aveti intarzieri mici sau mari, daca aveti venituri variabile, daca ati avut experiente anterioare neplacute cu alte banci si altele. In functie de acest istoric, ei decid daca va dau creditul si in ce conditii. Exista riscul ca, chiar daca luati credit, sa vi-l dea in conditii mult mai rele decat in conditii normale din cauza ca aveti istoric negativ in Biroul de Credit. Daca sunt scrise informatii false sau incorecte, puteti face cerere de revizuire si sa modifici datele. Asa iti cresti sansele considerabil pentru a primi creditari noi/refinantari.

Cum imi pot sterge istoricul negativ?

Daca ati luat credit in trecut, inseamna ca sunteti pasibil in a aparea in Biroul de Credit. Acolo noi vom face verificari pentru a observa cum este prezentata situatia dvs. in fata altor creditori. Daca acea situatie este gresit prezentata si va prejudiciaza, noi notificam Biroul de Credit, demaram procedurile oficiale pentru a solicita stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit si pentru a va creste sansele de a lua din nou credit sau refinantare in conditii favorabile.

Este dreptul tau sa-ti aperi dreptul la viata privata. Aceasta obligatie e prevazuta expres in art. 4 din Decizia 105/2007.

Cum ma afecteaza istoricul negativ?

O situatie des intalnita - creditorii vor sa va distruga imaginea in fata altor creditori pentru a va obliga sa nu mai mergeti la altii. Practic, ei "va leaga" complet si va obliga sa va supuneti conditiilor abuzive pe care le impun, suprimandu-va sansa de a lua o refinantare in conditii mai bune.

Cum reusesc acest lucru? Simplu! Va afiseaza un istoric negativ, incomplet sau abuziv in Biroul de Credit; astfel, ceilalti creditori vor vedea acest lucru si va vor respinge sau, mai grav, va vor acorda totusi credit, dar in conditii mult mai abuzive.

Pot lua credit dupa ce imi este sters istoricul?

Da. Dupa ce va este sters istoricul negativ din Biroul de Credit, veti avea libertate in a va alege dvs. creditorul cu care doriti sa lucrati. Astfel, va castigati libertatea de a decide cine va imprumuta si in ce conditii.

Este esential ca istoricul negativ sau eronat afisat in Biroul de Credit sa fie sters sau corectat pentru a informa corect institutiile de credit.